Lördagsgott

Hemlagad pastasallad med kyckling och bacon

Ganska skönt med rester när man är upptagen med att blogga, häller ner hela min själ i att få igång andra bloggen just nu. Är så fruktansvärt trött på att leva på luft och kärlek, vill ha en stadigare ekonomi. Men det beror nog mycket på att jag längtar efter att kunna göra saker, se och uppleva mer.

Pastasalladen var lika god dag två som första dagen, kass bildkvalité men satt uppkrupen i soffan och såg på melodifestivalen så ville bara fånga middagen på en snabb ögonblicksbild. På bilden skymtas även ICAS surdegsbaguett man själv bakar klart hemma, skulle kunna äta upp ett sånt bröd helt själv så gott det är.

Provsmakning av Estrella cheddar ostbågar med smak av sourcream & onion, av Helen J Holmberg

Självklart hade vi lördagssnacks också! När jag var yngre, osäker på om vi pratar runt 10årsåldern eller runt 20årsåldern (hur man vet man börjar bli skitgammal?!) så fanns snacks formade som ringar med smak av sourcream & onion och de nya cheddar ostbågarna från Estrella smakar EXAKT så. Nackdel, de är gjorda på majs som jag är allergisk mot och de innehåller väldigt mycket laktos i dom..

Så det är inget man kan äta några gigantiska mängder av, då finns nog risk att man förvandlas till Harry Potters faster Marge.. Och då menar jag på grund av gasbildningen som uppstår av för mycket laktosintag och inget annat. Trots att jag tar piller som ska hjälpa kroppen bryta ner mjölksockret klarar jag bara av viss mängd laktos, sen blir magen orolig.

About

No Comments

Leave a Comment