Lördag

Födelsedagspresenter från mamma och pappa

Fortsatte midsommarhelgen med födelsedagsfirande hos mina föräldrar på lördagen, med fika, middag & glassprovning och fler paket. Paketen ovan är från mamma och pappa.

Fick även ett sött Hello Kitty invirat paket från syster & familj.

dill kokt färskpotatis med ytterfilé och gudomlig sås

Mamma bjöd på riktigt god middag bestående av dill kokt färskpotatis och ugnsgrillad ytterfilé med godaste bruna såsen som bara mamma kan göra!

provar obh nordica glassmaskinen tillsammans med Arla kökets mjukglass, är testpilot för smartson

Arla kökets jordgubbsmjukglass i obh nordica glassmaskinen

Efter middagen blev det efterrätt, glass/grädde med jordgubbar och rån. Så jag tyckte det var ett bra tillfälle att inviga min nya glassmaskin (present från svärfar) med Arla kökets nya mjukglass. Mjukglassen har jag fått från Smartson att vara testpilot för, så jag smakade en mikro tesked och lät resten av familjen vara smakpiloter åt mig. Med tanke på slagsmålet över glassskålarna och hur gott det luktade så känns det faktiskt som jag utan att ens tveka kan rekommendera mjukglassen till er alla. Glassmaskinen fungerade bra, dock slarvade jag när jag bytte skål (satt kvar lite mjukglass på vispen) och därför kom inte vispen ner i botten på andra omgången men det vart ju ätbart ändå!

Tack mamma & familjen för ett fint födelsedagskalas 🙂

About

No Comments

Leave a Comment