Lördag

Snö på gården

Snö på gården i lördags morse, inte riktigt den vy jag vant mig vid till frukosten.. Som tur var smälte det mesta bort under dagen! Trött på snö, det räcker nu.

Paketspels lek hos svägerskan på påskafton

Påskafton, ja lördagkväll spenderade vi hos svägerskan med påskmat på menyn och paketspels lek. Att vuxna människor kan bli så stolliga över att jaga paketer är ganska underhållande att iakta 😉 Åt för första gången i mitt liv matjessill också, specialrecept på Janssons Frestelse med matjessill istället för ansjovis. Har aldrig smakat det tidigare men det var inte alls dumt, gav god sälta på smaken lite annorlunda.

Mina vinster i paketspelet

Jag hade ganska så god tur i paketspelet, plockade hem hela fyra paket. Inte illa 🙂 Den runda lilla burken nere i hörnet innehåller mina laktostabletter om ni undrar, de har jag alltid med mig numera.. Man ska vara rädd om sin mage.

pavlovatårta

Efter all god mat och paketspel bjöds det på  pavlovatårta som Fredrik (födelsedagsbarnet) bakat, aldrig ätit det tidigare och åt faktiskt inte det i lördags heller. Vågade inte ge mig på det med alla röda bär, slank ner en bit spettkaka istället (kan inte minnas när jag sist åt det, gott men mäktigt).

Efter en riktigt trevlig kväll så blev det hem till soffan, ett par avsnitt av tv serier och sen sängen. Är fasligt trött för tillfället och inte kan jag skylla på jetlag heller, behöver nog efter semesterresa semester, hihi 🙂

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: