LCHF pizzaprovning

I januari köpte jag lite olika saker från sockerfri.com en sida som säljer sockerfria bakmixer, godis, etc eftersom jag och sambon gick på lchf. Det var dock ett experiment som inte fungeade för just oss. Så beslutade mig för att ha en liten tävling där vinnaren fick en lågkolhydrat mix från Adam’s Fitness Food.

Och vinnare blev Daniella med sin lchf blogg och igår la hon upp ett inlägg från provlagningen, bilder och text nedan är lånade från hennes blogg som ni hittar http://www.viktnedgangsomfunkar.blogspot.se

Daniela provar kolhydratfattig lchf pizza av märket Adams fitness foodd, finns på sockerfri.com

Idag blev det premiär för pizza mixen som jag vann hos Helen för ett tag sedan, det är en s.k ”lågkolhydrats” mix och den får helt klart godkänt!
Det är nog den första pizzan som verkligen blir krispig på riktigt. Ingen ”svamp” konsistens här inte!

Nu sitter säkert alla ”viäterabsolutrenlchfochingetsåntskit” och skakar på huvudet och tycker att det är illa, men som substitut nån gång så funkar det finfint för mig, och den kommer absolut att göras igen!

Degen var väldigt kladdig, men med 2 oljade bakplåtspapper gick det lätt att kavla den riktigt tunn, sedan förgräddade jag bara bottnet i ca. 5 minuter innan jag hade på fyllningen.
Ost, tonfisk, skinka och lök, Mumma!
Krispigt och smakar så lik en vanlig pizza man kan komma.

About

1 Comment

  • Alexandra maj 11, 2012 at 08:59 Reply

    Det där låter för bra för att vara sant!!!

Leave a Comment