Kontrast

image

Gårdagens frukost bestod av kanelbulle, wienerbröd (båda små men ändå..), 2 goda frukostbullar med dansk salami och ost, åtskilliga glas äppeljuice och njöt av varenda tugga!

image

Idag är det back to basics; nutrilett choklad shake och loka vattenmelon (0.5 l), var sugen på flingor men tji fick jag för jag har ingen mjölk hemma och springa till ica vid sju på morgonen kändes inte så lockande! Allt godis etc som shoppats i Tyskland gömt i en påse och får nog förpassas in i klädkammaren för nu, för sugen är jag!!

Ikväll blir det middag och bio med vänner, Tintin i 3D och kinamat. Funderar på att välja jordnöttssås till min Kyckling satay som inte alls är bra enligt näringsvärde etc men om jag skippar riset så blir det nog ett “okej” val 😉 Till filmen blir det vatten eller cola zero, naturgodis och en liten bit mörk choklad. Det känns skönt ha planeringen klar så man inte faller i några impulsköp! Hur brukar ni lösa biobesök och biosnacks?

Nu ska jag fortsätta vila några timmar, så jag hittar energi att ta itu med lite shopping. Städningen får nog snällt vänta någon dag, min fot är bättre men tror inte jag pallar med kvällen om jag far runt som en galning här hemma och storstädar.

About

2 Comments

 • veronica johansson oktober 30, 2011 at 17:22 Reply

  Men det är ju så förbannat gott med kanelbullar 🙂
  Önskar dig en fin kväll
  Kram

  • Helen Holmberg november 5, 2011 at 13:23 Reply

   Kanelbullar är supermums 😉 Så länge man inte käkar alla och hela tiden kan det väl gå bra..
   Tack och hoppas du får en härlig helg!!

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: