Jamie´s Italian till Stockholm

Jamie´s Italian till Stockholm

Nu går den världskände kocken Jamie Oliver och hotellkedjan Scandic in i ett unikt partnerskap. Scandic Hotels blir exklusiv nordisk samarbetspartner till Jamie’s Italian, och den första restaurangen öppnar på Scandic Anglais i Stockholm hösten 2014. Jamie’s Italian har tusentals fans runt om i världen - och nu är det Nordens tur. Gemensamt för restaurangerna är förmågan att skapa sköna mötesplatser, inspirerade av den italienska matkulturen och en avslappnad miljö. Restaurangkonceptet bygger på god och enkel italiensk mat, där det sätts stort värde på naturliga och färska råvaror. Självklart har djurhållning, lokalproducerat och ekologiska råvaror stor betydelse. Denna medvetna syn på kvalitet, hållbarhetsfrågor och samhällsansvar delas helt av Scandic. - Jag har samarbetat med Scandic i nästan fem år nu och jag är fantastiskt glad över att det är tillsammans med dem som vi nu lanserar Jamie’s Italian i Norden. Det är otroligt kul att jobba med sådana kreativa, innovativa och proffsiga människor, och därför ser jag verkligen fram emot att sätta igång med vår första restaurang i Stockholm. ”It’s going to be epic – watch this space,” säger Jamie Oliver. Jamie’s Italian öppnade sin första restaurang i England 2008 och är nu älskad av gäster runt om i världen, bland annat i Australien, Ryssland, Singapore och Turkiet. Scandic och Jamie’s Italian har som ambition att expandera i hela Norden, men just nu fokuserar teamet på den första restaurangen i Stockholm. - Vår ambition är alltid att vidga vårt utbud och ge exceptionellt bra service till våra gäster. Som en del i denna ambition vill vi även ge våra restauranger och barer ökat fokus. Vi vill skapa mer inspirerande upplevelser och arbeta tillsammans med människor som delar vårt engagemang när det gäller kvalitet, service och värderingar. Vi är stolta över samarbetet och framtidsplanerna tillsammans med Jamie’s Italian, säger Frank Fiskers, VD för Scandic Hotels. Den första Jamie´s Italian i Norden öppnar på Scandic Anglais i Stockholm. Scandic har samarbetat med Jamie Oliver sedan 2009 och sedan dess har Scandics gäster kunnat smaka på specialkomponerade rätter framtagna av Jamie Oliver tillsammans med Scandics food & beverage team.

Gissa om jag ser framemot att Jamie Oliver ska öppna sin första restaurang i Sverige, Jamie´s Italian 😀 Visserligen i Stockholm, men jag lär åka dit någon gång när de har öppnat i höst!

Nu går den världskände kocken Jamie Oliver och hotellkedjan Scandic in i ett unikt partnerskap. Scandic Hotels blir exklusiv nordisk samarbetspartner till Jamie’s Italian, och den första restaurangen öppnar på Scandic Anglais i Stockholm hösten 2014.

Jamie’s Italian har tusentals fans runt om i världen – och nu är det Nordens tur. Gemensamt för restaurangerna är förmågan att skapa sköna mötesplatser, inspirerade av den italienska matkulturen och en avslappnad miljö. Restaurangkonceptet bygger på god och enkel italiensk mat, där det sätts stort värde på naturliga och färska råvaror. Självklart har djurhållning, lokalproducerat och ekologiska råvaror stor betydelse. Denna medvetna syn på kvalitet, hållbarhetsfrågor och samhällsansvar delas helt av Scandic.

– Jag har samarbetat med Scandic i nästan fem år nu och jag är fantastiskt glad över att det är tillsammans med dem som vi nu lanserar Jamie’s Italian i Norden. Det är otroligt kul att jobba med sådana kreativa, innovativa och proffsiga människor, och därför ser jag verkligen fram emot att sätta igång med vår första restaurang i Stockholm. ”It’s going to be epic – watch this space,” säger Jamie Oliver.

Jamie’s Italian öppnade sin första restaurang i England 2008 och är nu älskad av gäster runt om i världen, bland annat i Australien, Ryssland, Singapore och Turkiet. Scandic och Jamie’s Italian har som ambition att expandera i hela Norden, men just nu fokuserar teamet på den första restaurangen i Stockholm.

– Vår ambition är alltid att vidga vårt utbud och ge exceptionellt bra service till våra gäster. Som en del i denna ambition vill vi även ge våra restauranger och barer ökat fokus. Vi vill skapa mer inspirerande upplevelser och arbeta tillsammans med människor som delar vårt engagemang när det gäller kvalitet, service och värderingar. Vi är stolta över samarbetet och framtidsplanerna tillsammans med Jamie’s Italian, säger Frank Fiskers, VD för Scandic Hotels.

Den första Jamie´s Italian i Norden öppnar på Scandic Anglais i Stockholm. Scandic har samarbetat med Jamie Oliver sedan 2009 och sedan dess har Scandics gäster kunnat smaka på specialkomponerade rätter framtagna av Jamie Oliver tillsammans med Scandics food & beverage team.

About

No Comments

Leave a Comment