I år börjar jultraditionerna ovanligt tidigt 

Harry Potter filmkväll en jultradition

Harry Potter filmkväll med pizza

Harry Potter filmkväll en jultradition sen snart 10 år tillbaka

Det är svårt att fatta att det är julafton om 1 månad och 10 dagar, känner mig inte alls redo men gör man någonsin det? 

Som vanligt jobbar maken som en galning i december, sena kvällar på grund av julhandeln och julrean som förstör mellandagarna.. Och vi har en vän från England som hälsar på en vecka i månadsskiftet november december. Så vi tog det kloka beslutet att börja se på våra Harry Potter filmer redan nu. 

Känns tidigt börja med jultraditionen nu men vet inte hur vi ska hinna annars, för det försvinner en kväll till nya Star Wars filmen. Biljetter är inköpta till premiären för längesedan och chockerande nog så är maken ledig på vår fjärde bröllopsdag. Tror det är första gången sen vi gifte oss det händer, vet inte än vad vi ska hitta på men det är ett tag till dess. 

Så vi började med första Harry filmen i torsdags, men före bakade jag en sats av mammas skurna chokladkakor. De är sååå mumsiga, receptet hittar ni här (receptlänk). 

Och del två såg vi i söndags, jag skulle ha lagat tacopaj med kycklingfärs men jag var däckad av förkylning så maken bjöd på pizza. Följde faktiskt med ut, kall luft är alltid skönt när man har huvudvärk. Plus jag hade paket från Lyko att hämta upp, får visa vad de innehöll senare. 

En sak som var kul när vi såg på de två första filmerna var igenkänningsfaktor från London och framförallt tågstationen Kings Gross som vi hann besöka två gånger i somras. Vårt tåg tog oss dock inte till Hogwarts.. 

About

No Comments

Leave a Comment