Helgkänsla

Dags att sammanfatta helgen tror jag..

I fredags blev det hemlagad pizza (bråka aldrig med en hungrig man!), vi hade besök av grannen en stund också som bytte till sig pizza för lånet av senaste Startrek filmen. Bra byte 😉 Vår stackars tv har gått bort, den ligger i en container nu så istället har en fin 42″ lcd flyttat in istället. Vilken skillnad det blev att se, blev inte sämre av att filmen va i Blueray kvalite..

Lördags fick vi fnatt och storstädade (mest sambon, min rygg sa ifrån efter att ha dammat hall, vardagsrum etc och damsuget halva lägenheten). Sen va vi dumma och begav oss ut i snöslaket för att handla Toblerone, någon var snuskigt sugen på det (nä, inte jag). Eftersom det trots allt var lördag och melodifestival, så blev det en flaska Blåbärs cider – så himla gott! Och till middag blev det helgrillad kyckling (färdigkryddad från kronfågel) med kokt delikatesspotatis till och sås.

I söndags var Maria här och vi njöt av mina OCH Mattias (så nu vet han hur man ska göra 😉 nybakade bagels, var lat så blev ett par bagels till middag också.. Fy mig 🙁 Var trevligt med lite sällskap, första gången Maria hälsat på i lägenheten. Fina älskade Maria <3

Idag måndag blev det ugnsbakad torsk med fransk panering, samt potatis och en skvätt (sjö..) grädde till. Fisk är gott! Måste hitta fler recept som verkar lättlagat, kanske mammas lax i folie? Äntligen fått besked från Bokus nu att min sista skolbok är på väg, tänk att det kan ta 10 dagar att plocka ner en bok i ett paket och posta.. Märkligt!!! Idag har varit en dålig pluggdag, har ont i käkarna så får bli säng tidigt idag och ta ett rejält ryck imorgon!

Idag är jag snuskigt sugen på Toblerone och nu finns det ingen kvar, så typiskt ;(

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: