Helg

image

image

I helgen var tanken att jag skulle baka Napoleon Bakelser.. Men jag har sovit uselt sedan i fredags, så var nog lite trött i huvudet när jag skulle köpa smördeg och kom hem med pajdeg!!

Som det kan gå ibland.. Så det blev en improviserad jordgubb & hallonpaj istället, make supernöjd och jag inte lika glad. Har nog nämnt det tidigare men jag är inte så jätte förtjust i varken pajer eller kakor med frukt & bär i. Så det vart lite snopet, men får bli Napolen bakelser nästa helg.

Och tips till mig och andra, tina upp bär före ni bakar paj med dom annars blir det lätt lite saftsoppsvarning på det 😉

About

4 Comments

  • Tant Sviskon november 18, 2015 at 19:55 Reply

    Åh, jag älskar bärpaj! Mitt tips är att blanda de frysta bären med en skvätt potatismjöl så går det alldeles utmärkt ändå!

    • Helen Holmberg november 18, 2015 at 19:59 Reply

      Potatismjölet är jättebra tips, hade bara två matskedar kvar.. haha

      Gissa vad jag handlade hem igår?

      • Tant Sviskon november 20, 2015 at 13:59 Reply

        Det är en sådan där sak som bara måste finnas när man behöver den! 🙂

        • Helen Holmberg november 20, 2015 at 14:29 Reply

          Haha ja!! Nu är jag Förbered för nästa paj åtminstone

Leave a Comment