Hämtat ut en box fullproppad med produktnyheter

Unboxing Santa Maria Tex Mex produktnyheter

I samarbete med Santa Maria Sverige

Jag har turen att vara en av Smakboxs (länk) matinspiratörer och fick nyligen en förfrågan om jag ville prova nya Tex Mex produkter från Santa Maria (länk) så kunde jag självklart inte säga nej!

Att få chansen att prova nya produkter och dessutom kostnadsfritt välkomnas alltid när man har en liten budget. I fredags hämtade jag ut boxen och då passade jag på att filma när jag öppnade upp den tjusiga boxen allt kom i, klicka på videon ovan så kan ni se innehållet och höra spontana kommentarer från mig om dom.

Nu klurar jag bara på vart jag ska börja, jag är svag för kyckling så tror jag ska provlaga det först (plus jag har det hemma i frysen), På mitt instagramkonto kan ni fram till söndagkväll 23.59 tävla om exakt samma box!

Vilka är era tex mex favoriter? Jag älskar att göra ugnsgratinerade nachos med ost samt kyckling, bacon till. Sen lite gräddfil och gurka & sallad till. Men även fiskpinne/kycklingpinne wraps är supergott, men där skippar jag kryddningsmixer och gör egen sås till med sweet chili sås och gräddfil. Blir hungrig bara jag tänker på det men får snällt äta nudlarna som blev över från gårdagens middag idag med..

Kommer följa upp med åsikter i egna blogginlägg eller på instagram, självklart när vi provsmakat och glöm inte tävlingen som ni hittar här (länk). Och vill ni veta mer om senaste Smakboxen, kika in här då (länk).

About

No Comments

Leave a Comment