Gårdagens middag

Kyckling på spett med ris och jordnötssås

Det blev en lång dag igår, var kvar på kontoret till 18:00. Var inte så trött som jag trodde på morgonen så gick bra jobba nio timmar, förkylningen hänger kvar än dock. Börjat lära mig mer och mer av hur uppdateringar på http://www.geeloo.net och http://www.geeloo.se sker – det är riktigt kul att få pyssla med trots att de nog kan uppfattas mycket som monotomt klipp och klistrande jobb. Gillar utmaningen i att lära mig nya system, har väldigt trevliga arbetskamrater också. Tiden gick väldigt fort, vi lekte gissa tv serie med låtar, men flitens lampa lös mest!

Älsklingen hämtade mig kvar över sex, sedan blev det Maxi på Råå en vända på vägen hem. Lika bra göra det när man har energin och är ute ändå, behövde fylla på med frukost material så det finns något att äta på måndag morgon.

Skämde bort oss med hämtmat från ChinaTown när vi handlat klart, klockan var närmare halv åtta när vi va klara – orka laga mat då.. Så det blev 2x Kyckling på spett med ris och jordnötssås, super gott som alltid.

About

No Comments

Leave a Comment