Fredag, dag 5

Ost & bacon muffins i lchq/lchf stuk

Frukost: ost & bacon muffin

Kyckling med jordnötssås och vitkål med rödlök

Dagens middag: Kyckling med jordnötssås och vitkål med rödlök

Dag 5 avklarad och börjar känna mig piggare igen om än lite småsnuvig fortfarande. Ser framemot att komma in i energikänslan snart som alla pratar om.. Har kikat på recept på lchf/lchq sidor och bloggar i mängder senaste dagarna, har lite svårt för hur maniska en del människor kan vara på detta ämne. Hittat några spännande recept jag vill prova, så något positivt har jag fått av allt läsande, dagens middag är ett av dom!

Dagens frukost blev ost & bacon muffin, som sagt helt okej att äta men jag har aldrig varit svag för ”ägg” smak i mat. Mellanmål 2 tärnade äpple, 3 kokoschoklad och massor av vatten samt middag så klart (receptet kommer i eget inlägg). Vet maten verkar vara i underkant men jag är verkligen inte vrålhungrig alls, eller jo när jag lagade middagen luktade det så otroligt gott att det kurra oroväckande i magen.

Fick ett guligt mail häromdagen som gjorde mig otroligt glad.. Sånt kan man leva länge på, tack!!

Hej. Har precis suttit och läst din blogg om din viktresa. Tack för många goda tips. Gillar din blogg skarpt och kommer följa din resa varje dag. Ta del av dina goda råd. Själv ska jag sätta igång nu och gå ner lite ivikt har jag tänkt. Men behöver lite tips på vägen. Har beställt boken lchq, hoppas den är bra. Super duktig är du. Ska peppas av dig. Tack , äntligen något vettigt att läsa. Lycka till massor.

About

No Comments

Leave a Comment