Fredag

En liten sammanfattning av vår fredag i Stockholm ;

Vacker gammal bil vid sankt Eriksgatan

Såg en vacker gammal bil när vi promenerade vid sankt Eriksgatan och tog självklart foto (som turist får man vara pinsam).

Helen hembageri

Helens hembageri, present från kungsörnen

Gjorde även ett kort besök på ett kontor där jag fick en påse med produktnyheter från kungsörnen. Ser framemot att provbaka, vad ska ni få se när jag kommit hem, mest troligen inte förrän i slutet av veckan.

kungsträdgården

Efter mellanlandning på Omenahotell (lämnade påsarna) fortsatte vi söderut. Tittade oss igenom delar av kungsgatan, Drottninggatan, hötorgshallen, gallerian före vi aningen trötta landade i Kungsträdgården och T.G.I. Fridays för middag med nya och gamla bekanta.

chicken fingers på t.g.i.fridays i Kungsträdgården

Det blev kyckling till förrätt och huvudrätt, herregud så mätt jag blev.. Måste tyvärr säga att jag blev besviken på vårt besök, vill gärna kunna föra en konversation med vänner när jag är ute och äter. Dock försökte vi så gott vi kunde, trots löjligt hög musiknivå (ja, jag är nog gammal) och det var riktigt trevligt.

Iron Man 3 i 3D på Rigoletto, Stockholm

Efter maten gick vi vidare till SF biografen Rigoletto (på Kungsgatan) för att se Iron Man 3 i 3D, jag gillar verkligen Robert Downey Jr så jag njöt av varenda minut. Inget Oscars ämne, men underhållande på hög nivå med sköna dialoger /punchlines.

Sedan avrundade vi kvällen med en promenad ”hem”..

About

No Comments

Leave a Comment