Födelsedagsfirande för maken och kakfest

Så blev det äntligen fredagen vi längtat efter hela april – makens födelsedag och start på hans 10 dagarssemester. Det känns som vi knappt setts sista tre veckorna, men nu hinner vi ses så mycket så det finns risk att vi tröttnar på varandra. 😊

Jag lyckades faktiskt överraska maken med en födelsedagspresent som han inte anade, så nu har LEGO Star Wars samlingen utökats med ännu ett skepp.. Dyr hobby enligt mig, men det är nog för jag föredrar andra saker (hudvård, baksaker, skrivsaker, kläder & skor mm)!

Finklänning fick åka på och för första gången på länge även lite mascara, min fokus är på hudvård inte smink. Speciellt under pollensäsong när det finns risk för ledsen-panda-look hela tiden. Sedan åkte vi in till Helsingborg för att äta födelsedagsmiddag på Bishops Arms vid Marina Plaza, eftersom maten där lagas av hotellrestaurangen är den strået vassare än det andra stället (finns 2 Bishops Arms).

Maken åt en god Fish’n chips och jag en perfekt stek hamburgare med riktigt god chipotlemajonäs och chips till. Längesen jag åt en så saftig,  mör och god burgare. Full pott på den middagen!

Eftersom vi tog bilen passade vi på att köra till systembolaget på Råå, så maken kunde få handla lite öl. Sedan var vi bara tvugna att gå in på ICA maxi för att se om den HD omskrivna godisavdelningen var så farligt stor som en insändare klagade över. Och den gjorde inte oss besviken, mycket lösviktsgodis inhandlades före vi körde hem.

Och istället för tårta fick maken en chokladbomb till kladdkaka (receptlänk Nuttekaka), mäktig men vansinnigt god! Av maken att döma blev det en perfekt födelsedag, så jag känner mig nöjd.

About

No Comments

Leave a Comment