Favoriträtten jag lärde mig laga 2021

Provlagat kyckling korma min Multikokare Russell Hobbs Cook@Home - Helen J Holmberg matbloggare
Provlagat kyckling korma min Multikokare Russell Hobbs Cook@Home - Helen J Holmberg matbloggare

Jag hade tänkt skriva ett inlägg om min julklapp idag, men min högra arm värker så det får bli en vilodag från datorn (den har bråkat sista veckan, så försöker vara snäll mot den så den läker). 

Tror det blev värre när jag lagade kyckling korma (receptlänk) igår, skar upp två lökar, två kycklingfiléer som tärnades ner och vitlök till både vitlökssmör och kyckling korman. Så det var väl inte mitt smartaste beslut, men oj så god middagen blev – det här är helt klart favoriträtten jag lärde mig laga under 2021. Har bara en burk Korma  spice paste kvar nu, tror jag lagat Kyckling Korma 1-2 gånger per månad nu men det är så gott och enkelt att laga.. 

Vitlöksbrödet är pita bröd jag stekt på stekpannan och sedan penslat med mitt egna vitlökssmö; 100 gram laktosfritt smör, 3-4 msk persilja och 2 stora pressade vitlöksklyftor. Smöret som blev över har jag fryst in i små iskubsformar med lock för nästa gång jag behöver lite vitlökssmör till något. 

About

No Comments

Leave a Comment