En solig dag vid kusten 

I söndags vaknade jag upp helt slut efter intensiva dagar med sol, bad & kvalitetstid med syskon och syskonbarn. Mina eksem hade blommat upp ordentlig i ansiktet, så kände mig som en liten skräcködla ur läskig film/tvserie. 

Det var skönt att få ha en vilodag, det tar rätt hårt på kroppen med kortisonkur och allergierna. Tog en lång sovmorgon, spelade minecraft,  såg på Gilmore Girls, åt en nachotallrik med kyckling samt avrundade kvällen med maken och Bourne filmkväll. 

Var tack och lov lite piggare igår även om ansiktet var jag långt ifrån färdigläkt. Men maken övertygade mig om att sol och havsluft skulle vara nyttigt för mig så vi åkte på utflykt till Viken. Ingen sommar utan besök på Vikens badbrygga! 

Tyvärr var algblomningen rejäl vid bryggan, så det var grumligt och stank så jag mådde illa (nästan). Istället spendera vi eftermiddagen hos svärfar som praktiskt nog bor fem minuter ftån bryggan. Vi tog även tillfället i akt att lyxa till det med Subway mackor, perfekt picknick middag. Min favorit är kalkon- & skinka med gurka, isbergssallad, mild ost och bbq sås.

En riktigt skön dag, som avrundades med lite fler Gilmore Girls avsnitt  (alla 7 säsongerna finns på netflix). Har ni inte sett Gilmore Girls så har ni missat en av de bästa serier som finns. 

About

No Comments

Leave a Comment