En onsdag utanför Stockholm för en vecka sedan

Att det redan hunnit gå en vecka sedan min förra onsdag, det är inte klokt!

Spenderade min onsdagsmorgon med syskonbarnen (eftersom bror var bortrest) före de skulle till skolan, läskigt så på G de är före åtta en vardag.. Och youtube/spotifyklippen de lyssnade på (länk), SÅ gammal jag kände mig..

Efter en vakna-upp-dusch sken solen så jag spenderade merparten av dagen i brors trädgård, hängmattor är sjukt trevliga! Lyssnade på ljudbok högt medan jag njöt av sensommarsolens värme, skaffade ett 14 dagars gratis nextory prova-på-abonnemang (länk*) för att ha på tåg- och bussresorna i Stockholm och Göteborg. Var inte alls dumt att ligga och slappa halva dan i hängmatta, slösurfa på mobilen och bara ta det lugnt.

Det behövdes var trött och hade ont, segdragen muskelinflammation. På eftermiddagen kom mina älskade syskonbarn hem från skolan och vi festade till det med att beställa pizzor åt oss på onlinepizza (bra lösning när man inte har bil/körkort/ork). Var min sista dag med dom på ett tag, så var kul att vi hade tid alla tre att umgås. De har växt till sig, från att vara barn till att vara små vuxna (pre-teens). De växer så fort och utvecklas så man knappt hinner hänga med i svängarna. Gäller att ta tillvara på tillfällena!

På kvällen kom storebror hem och hade med sig en vacker plåtask med Polsk choklad i från märket E.Wedel. Snällt av han! Var supertrött och tråkigt sällskap säkert, så gick och la mig vid niotiden och somnade före tio, det var nog tur det för alarmet var satt till före fem på torsdagsmorgonen..

* Innehåller affiliatelänk.

About

No Comments

Leave a Comment