Dag 2

Så där, dagens träning avklarad – körde bara 5 minuter idag. Kändes som jag ska hålla mig  till manualens rekommendationer på en punkt åtminstone (-; Måste få fatt i en bult (den fattades vid köp, därav det låga priset)  så jag kan få upp handtaget lite högre, nog för jag är kort just nu får jag känningar i svanken eller det kanske bara är mina otränade tjockis muskler som påminns om att dom finns?

Än så länge känns det inte jobbigt avstå godis eller kakor. Måste erkänna att jag skippat lunch (äckeldrycken) idag, har bara blivit frukost. En riktigt lyxig frukost med Kulla Grova bröd och kalkon pastrami. Orkade inte ta fram gurkan, men det får bli desto mer grönt ikväll till middagen.

Har kommit fram till att testa något nytt, så tänkte göra tortillarullar det vill säga lägga fyllning av lök, färs och kryddor i tortilla bröden med lite ost över. Sen sätta formen in i ugnen och gratinera, servera med gurka, tomat, sallad, majs, vitlöks creme fraice och tacosås. Om jag inte varit allergisk mot tacosåsen hade den nog åkt med i bröden direkt, men jag ska vara snäll mot magen och låta bli. Hmm, blir hungrig vid tanken..

Nu dags att ta en dusch, sen förbereda middag!

About

No Comments

Leave a Comment