Curly fries och Kassler

Curly Friens och Kassler Dagens middag blev inget avancerat heller, varit galet trött idag. Tog en 2 timmars eftermiddags lur idag, huvudet har varit lite snällare mot mig idag. Uppskattas 😉

Mamma var en stjärna och hade med sig en bit kassler igår, av samma märke som vi provsmakade på midsommar afton. Ett nytt märke för mig Holms, tydligen ett skånskt familjeföretag som producerar den. Har en väldigt mild rökt smak och köttet är jättefint. Kanon tycker jag som är väldigt kinkig när det gäller köttkvalité, därför jag är så förtjust i kycklingfilé och torskfilé..

Till detta smakrika kött skulle jag helst serverat färsk potatis men vi har inte varit och handlat sedan i torsdags så den är ju slut tyvärr. Räddningen blev Ica egna Curly Fries, 20 minuter i ugnen och sjukt goda!! Var rejält lat och öppnade sås burkarna vi har hemma, Lohmanders såser är perfekt till allt grillat etc och smakar gott med inte allt för många e* ämnen. Hot Bearnaise är min favorit, men idag provade jag en ny sort (för mig) Bearnaise Vitlök! Är väl extra förtjust i dessa såser för de är mjölkfria ;-))

About

No Comments

Leave a Comment