Brytbrödspassion
Brytbröd halvvägs genom andra jäsningen
Färdigt jäst brytbröd och redo för ugnen
Färdigbakat brytbröd
Färdigjäst brytbröd i springform
Brytbröd i springform, färdig jäst och dekorerat med sesam och vallmofrö
Brytbröd direkt från ugnen, rykande varmt i formen än
Nybakat bryrbröd, redo för provsmakning
Nästa gång ska jag baka ett annat recept, det här franskbröd receptet smakar inte så mycket.. Och köra bullarna på plåt utan form, borde fungera utmärkt att de bara jäser ihop utan något som “tvingar” de på plats. Hade tänkt ta med ett av bröden till födelsedagsmiddagen men glömde det hemma, ibland är man mer förvirrad än vad som är bra för en! Tips på goda brödrecept tas gärna emot 😉
Receptet jag använde; Franskbröd
Vad gott det ser ut! Jag har alltid velat baka brytbröd, men det har aldrig blivit av hittills!
Det är inte så svårt bara att baka bullar och lägga i form eller tätt ihop på en plåt!
va fina de ser ut! Jag ÄLSKAR judiska brytbröd, men aldrig ätit något annat..mums! Måste verkligen testa detta!
[…] gjorde även ett brytbröd till kräftorna till […]