Bortskämd av maken

Igår befann jag mig i zombielandet, så himla trött och har svårt för att äta när halsen är svullen. Kan inte minnas att pollen någonsin satt sig hårt på halsen eller så har jag varit distraherad av ögonproblemen tidigare år? Ögonen funkar ganska okej, när det blir jobbigt tar jag ögongele och så känns det ännu bättre. Antalet dagar där jag vaknar upp med spräckta och svullna ögonlock har blivit färre upplever jag.

Dock fortfarande ljuskänslig, väldigt ljuskänslig. Händer ofta att jag har solglasögon i bilen för att skydda mig, för starkt ljus får ögonen att börja rinna. Avskyr att det är så, men vet inte riktigt vad jag ska göra åt det.

Maken slutade tidigt, eftersom det inte var hans ordinarie jobbhelg. Så vi beslutade oss för att göra en handling, då det var ganska tomt i kylen. När jag kom ner och mötte maken vid bilen tyckte han jag var så blek och sliten så han lockade med mig in på Linnea & Basilika i Landskrona. Fick bli friterade kyckling med jordnötssås, så otroligt gott men ack så stora portioner.

De hade bra gärna fått dra ner storlekarna, för trots att maken som inte var hungrig nallade lite av min mat så blev hälften över. Mindre storlek och mindre pris, perfekt för magen och plånboken. Efter energipåfyllning storhandlade vi, chockerande nog utan knorr från maken. Så skönt ha lite alternativ hemma att välja på, dock var några varor slut i butiken så får komplettera senare under veckan.

Matsedel utan en specifik ordning;

  • Torskfiskpinnar med dillkokt färskpotatis
  • Korvstroganoff med durumpasta
  • Grillad kyckling med rostad potatis & yoghurtsås
  • Nachoröra på rester med gräddfil

Vill minnas att vi handlade för mer, men nu står det helt still i huvudet.

About

No Comments

Leave a Comment