Biokväll i Landskrona med maken

Det är så skönt att maken har nya arbetstider, vissa dagar slutar han redan fyra och då hinner man göra saker tillsammans efteråt. Som ikväll när vi åkte till Landskrona för att gå på bio.

Jag är om ni inte märkt det vid det här laget gift med en tvättäkta superhjältenörd.. Så den här gången gick vi och såg Deadpool 2, på Biograf Maxim i Landskrona igen. Älskar verkligen hur charmig biografen är där, plus jag har börjat upptäckt hur mysigt Landskrona är som stad.

Jag har själv aldrig bott i Landskrona, men mina föråldrar och syskon har före min tid. Så det är kanske inte så konstigt att jag är nyfiken?

Vi kom till Landskrona ganska tidigt före filmen skulle börja, vädret var på topp ännu en kväll så det var sommarklänning på. Att det är 28° i maj känns helt surrealistiskt, men det är skönt med värmen efter den här långa vintern.

Vi promenerade lite i det dina vädret, jag var ganska hungrig så återigen hamnade vi på Mamma Teresa. Italienskt ställe nära rådhustorget och deras pizzor är så goda! Tunna ljuvliga bottnar bakade på vetemjöl från Ven, mozzarella ost och hela skinkskivor istället för de grova och läskiga skinkbitar de flesta pizzerior har.

Väldigt goda pizzor men på tok för stora, nästa gång får vi nog dela om vi kan komma överens om samma.

Och hur var filmen då? Riktigt underhållande och överträffade mina förväntningar rejält. Jag var rädd den skulle vara töntig, att humorn skulle vara för mycket för min smak. Men jag skrattade hjärtligt och mycket, den lyckades fånga min fokus helt och hållet. Deadpool 2 i jämförelse med Avengers 3, svårt svara på då det är betydligt mer humor i deadpool men får nog säga storyn är bättre i Avengers 3.

About

No Comments

Leave a Comment