Snäppet bättre än beautyboxar

image

bakboxen

Jag vet inte hur det är med er, men jag ÄLSKAR paket med överraskningar i. Glossybox har varit en favorit under sista året, men det finns ett mindre lager här hemma på beauty produkter att prova mig igenom / ge bort så jag har faktiskt pausat min prenumeration tills vidare. Lite splittrad över beslutet för november boxen ser så julig och fin ut.

Tyckte det var dags att prova en annan prenumerationsbox och vad passar väl mig bättre än en bakbox .

Jo, det är på riktigt det finns faktiskt en bakbox man kan prenumerera på som kommer ut en gång i månaden. Var min fina svägerska E som tipsade mig om det på instagram, skulle nästan kunna tro att hon känner mig.  😉

Vad är en bakbox då? Det är helt enkelt en box man får hemskickad till sig med utvalda recept, ingredienser och redskap. Så man får provbaka något man kanske aldrig ens kommit på att prova. Känns som ett riktigt kul koncept! Det blir väldigt lätt att man bakar sina favoriter, så jag ser framemot att bli ”påtvingad” nya recept som får mig att testa mina gränser.

Så fort jag får hem min box så lovar jag posta bilder, behöver jag säga annat än att jag längtar? Bakboxen kostar 350 kr/box och då ingår frakt, tycker man det är onödigt med nya redskap så finns det en lilla bakbox med recept och ingredienser för 170 kr. Så det är inte mycket dyrare än box prenumerationer.

Tror bakboxen skulle bli en riktigt uppskattad julklapp i de flesta hem, vill ni veta mer så kan ni läsa mer på bakboxen.se.

About

No Comments

Leave a Comment