Äntligen sista delen av Avengers filmerna

Helen J Holmberg biobesök på Filmstaden i Helsingborg

Helen J Holmberg biobesök på Filmstaden i Helsingborg

Helen J Holmberg biobesök på Filmstaden i Helsingborg

Helen J Holmberg provar McDonalds pommesnyhet

bubbies mochi jordgubbsglass

Äntligen var det 24e april i onsdags, som vi längtat och väntat på att få se sista delen Avengers: Endgame. Och vi blev inte besvikna, den tre timmar superhjälte fyllda filmen rasslade förbi fort. Tur det, för min mage har varit gräslig sista dagarna och det sista man vill är sitta tre timmar på bio med en bråkande mage.

Det märktes för första gången att det var en populär premiär vi gick på för parkeringsgaraget på Söder var fullt på första planet, så vi parkerade på andra våningen (där jag även tog bilden på Filmstaden entrén). Jag har sagt det förr men jag älskar verkligen vår nya biograf i Helsingborg, så himla fin och gigantiskt utbud av godis & snacks. Och deras papperskassar är perfekta för mig som lätt tappar eller spiller på mig..

Eftersom filmen var lång och jag inte vågade äta före filmen på grund av min mage blev det ett McDonalds besök på vägen hem. Och ni kan ju gissa vilka pommes jag beställde igen, originell tjej. Men maken tycker de är lika goda så vi beställde en stor och delade på, samt kycklingbitar med currysås.

Om ni undrar så undviker jag medvetet att skriva om filmen då så många vänner & läsare kanske inte hunnit se filmen och ärligt talat vad ska jag berätta? Det är superhjältar, det är action, det är lite sorgset och mycket humoristiskt men vad som händer bör man se själv.

Med mat i magen gick vi en snabbrunda på City Gross (vi handlar nästan aldrig på CG) eftersom det låg nästan bredvid matstället och min mage ville ha mer Proviva. Tycker Proviva funkar bra på magen även om det är magsyra som jag har problem med så skadar det inte att ge magen lite extra tarmflora så den lugnar ner sig.

På väg till kassan såg vi en hel frysdisk full med Bubbies, Mochiglass i olika smaker och jag har pratat om dessa så himla mycket sedan jag var på bak & chokladfestivalen 2017 att maken ville prova. Plus att de förekommer då och då i videos med youtube-kanaler vi följer, så han har varit väldigt nyfiken. Det blev smaken jorgubbe och hans reaktion var inte riktigt den jag hade förväntat mig..

Han tyckte ytterskalet var segt och läskigt och att glassen inuti var som glass brukar vara, det vill säga inget han någonsin igen vill äta. Eftersom jag inte kan äta laktos än vågade jag inte smaka, tänk om jag minns helt fel?

Kvällen avrundande vi i soffan med några avsnitt på HBO Nordic, serien Billions bland annat.

About

No Comments

Leave a Comment