Amerikanska pannkakor till frukost

Amerikanska pannkakor till frukost

Jag sov bort så gott som hela onsdagen, så när jag väl vaknade på torsdagsmorgonen och gick upp var jag vrålhungrig. Riktigt hungrig.

Så jag rörde ihop en smet och lyxade till dagen med amerikanska pannkakor, så gott.. Maken var ledig och pysslade om mig, vilket var skönt. Den här influensan har verkligen tagit hårt på mig, hostat mig helt hes. Och då menar jag inte lite hes utan mer kan inte få fram ett ljud ens med våld emellanåt.

På eftermiddagen körde vi till ICA Maxi för att handla lite till kyl, frys & skafferi. Det var kundklubbsdag så blev extra billigt, vår butik är duktiga på att skicka ut rabattkuponger, gåvor och ha dagar med extra bra erbjudande.

Bra för plånboken, men där tog energin slut och jag var helt matt och yr när vi var nästan klara i butiken. Så blev bortskämd med en cheeseburgare men bäst av allt pommes och vitlöksdipp från MAX! Sedan blev det soffan resten av kvällen, börjat se på en tvserie som heter Billions. Väldigt intressant serie faktiskt och pluspoäng för att Malin Åkerman är med!

Billions (2016) | Official Trailer | Paul Giamatti & Damian Lewis SHOWTIME Series

The official trailer for the SHOWTIME series Billions, starring Emmy® and Golden Globe® winners Paul Giamatti and Damian Lewis. Billions is a 21st-century examination of the profit and peril of chasing the American dream. Billions is written and executive produced by Brian Koppelman and David Levien (Ocean’s Thirteen, Rounders), and Andrew Ross Sorkin (Too Big To Fail).

”Den federala åklagaren Chuck Rhoades får tips om ett insiderbrott som har kopplingar till miljardären och hedgefond-mogulen Bobby ”Axe” Axelrod och bolaget Axe Capital. En fällande dom skulle betyda ett stort steg i karriären för Chuck, men det finns hinder.”

About

No Comments

Leave a Comment