Filmkväll i Ängelholm med provsmakning

Ängelholm

Ängelholms kyrka

Helen J Holmberg helenholmberg.se

Röda Kvarn i Ängelholm biobiljetter till Guardians of the galaxy vol 2

Middag på McDonalds snackbox

Max mjukglass med kola- och chokladsås

I onsdags var det premiär för del 2 av makens favoritfilm Guardians of the galaxy. Ännu en Marvel superhjältefilm, fast den här gillade jag faktiskt! Har varit lite trött på superhjältar, de sista åren ploppat ut serier och filmer i galen hastighet. Men Guardians har underbart soundtrack, humor, värme och underhållande  (om än förutsägbar).

Som vanligt valde vi att gå på Röda Kvarns biograf i Ängelholm, ett soligt men väldigt blåsigt och kallt Ängelholm dagen till ära. Vi tog en liten promenad efter att vi hämtat upp våra biobiljetter. Jag frös så efter en kvart gick vi inomhus, ett kort besök i den lilla godisbutiken nära biografen.

För biogodis känns nästan som ett måste, hur ordentlig jag än är till vardags är bio ett festligt tillfälle. Och nu har jag varit sugen på att prova Loka likes favourites Pear Ica pop ett tag, en favorit förra gången den fanns för 3-4 år sedan. Och så hittade jag daim i kulform, trodde de hade utgått för jag kan inte minnas när jag såg de sist.  Så det blev en perfekt kombination. Päron loka blir nog sommarens köpevatten favorit, Loka jordgubb & annanas är en annan favorit.

Vi gick på den tidiga föreställningen vid halv sex snåret, så vi åt middag efteråt. Vi provade snackboxen på McDonalds, 6 kycklingbitar, 6 kycklingvingar & 6 ostar som vi delade. Jag provsmakade för första gången i mitt liv ostfylldfeferoni som var god, STARK och plågsam natten och dagen efter. Jag är allergisk mot chili och  paprika, men har aldrig ätit en feferoni så ville prova, fick dock nässelfeber – rejält. Så det tänker jag inte göra om.

På vägen från Ängeholm och hem stannade vi till på Max, maken behövde låna badrummet och vi tog en liten glasspaus. Blizzer Kola och Choklad lät för god för att motstås, kola & chokladsås med mjukglass – sommarens glassfavorit är funnen!

About

No Comments

Leave a Comment