Man kan inte köpa lycka för pengar sägs det

London

Hotell Hub premier inn Westminster i London

Hotell Hub premier inn Westminster i London

Man kan inte köpa lycka för pengar sägs det. Men man kan köpa flygbiljetter och betala för ett hotellrum i London och det är nästan samma sak!

Jag fick min skattepengar redan i tisdags, hurra för e-brevlåda och e-deklaration! Så en timme senare hade jag köp tur- och retur flygbiljetter från Köpenhamn till Stanstead norr om London (totalkostnad 1800 kr). 

Impulsköp? Ja men ändå inte, vi hade tänkt åka redan 2014 som en försenad bröllopsresa (gifte oss 21 december 2013). Så kom njursten mm emellan, resekassan gick till att köpa ny bänkdiskmaskin och bilutgifter.. Tiden gick, jag var sjuk i långa omgångar. 

Det har hängt över mig sedan dess att jag missade vår resa, få saker gör mig ledsen och bitter men det gjorde riktigt ont i hjärtat när jag fick avboka allt den gången.

Men nu får jag äntligen en ny chans och gissa om jag tänker dricka galna mängder vatten för att minimera oddsen för en ny njursten! Och sköta om mig på bästa sätt fram till resan. 

Det tog en hel dag av letande och utvärderande innan jag bokade vårt hotellrum, så mycket lättare köpa flygbiljetterna. Det känns som hela London är fullt av hotell, majoriteten ser ut som allergi- & astma fällor och läser man på tropadvisor får man farhågorna bekräftade. Och vill man inte dela dusch eller bo i lyhörda rum minskar utbudet ännu mer. Jag är verkligen svårflörtad när det gäller hotell, men till slut fick det bli hub by premier inn vid Westminster. En tunnelbanestation ligger hundra meter från porten, perfekt när fötterna är trötta på kvällen.

Rummet i sig är bara 11 kvm men 140 cm säng i ett allergivänligt rum med luftkonditionering och fräscht badrum så är jag nöjd. Vi åker inte till London för att sitta på ett hotellrum.. 😊

Så måndag till torsdag London, shopping, museum, typiska turistsaker helt enkelt. På torsdagen tar vi tåg från London till Market Rasen där våra spelvänner Andy & Luke bor. Sen stannar vi hos Andy till söndagen då vi troligen kör bil till flygplatsen. Den transportbiten är inte helt löst än, vilket är svårt att släppa för mig som har ett enormt kontrollbehov. 

Ps. Både jag och maken önskar oss brittiska pund i present när vi fyller år (om någon tänkt fira oss). ❤

Bilderna jag skapat kollagen ovan är lånade från Premier Inns hemsida. 

About

No Comments

Leave a Comment