Vintersko funderingar

Tack vare byteshandel av cola korkar har jag fått ihop presentkort på Zalando, som jag tänkte använda till lite fotkärlek. Ett par nya sköna, varma och promenadvänliga vinter skor är tanken att det ska bli beställt. Jag har lyckats gallra ut fem kandidater nu av xx antal fina skor på zalandos hemsida, inte lätt!

Måste vara riktigt mjuka att gå i (klantfia här har brötet inte en utan två fötter i höjd med ankeln), inga material jag är allergisk emot (tex ull), ett utseende jag inte tröttnar på efter ett år och rejäl sula så jag slipper halka omkring som bambi i vinter 😉

Par 1-3 är av märket rieker och 4-5 är mitt favoritmärke desigual, rieker vet jag är bra kvalitét och har stöttdämpande sula medan desigual tilltalar den fåfänga sidan av mig..

Om ni skulle välja ett par vilket hade det blivit då? Om par 1 haft dragkedja på sidan hade de varit det kloka valet och bekväma valet, får nog fundera några dagar till känner jag.

About

2 Comments

 • CG oktober 11, 2015 at 14:59 Reply

  Ohh va snygga nr 3 är!! Finns de på Zalando? Vill ha 🙂
  Hoppas du är bättre i magen nu? Ibland är man inte så smart o inte tänker på konsekvenserna, men hoppas att det blir bra snart. Krya på dig!

  Kramis ♥

  • Helen Holmberg oktober 11, 2015 at 22:22 Reply

   Hej, de finns alla fem på zalando 🙂 Klicka på rieker länken så kommer du till utbudet! Kan inte riktigt bestämma mig här..

   Magen är snällare igen, hurra för tabletter som bryter ner magsyran så magen får läka 😉 Hoppas allt är bra med dig, kram.

Leave a Comment