Varmare höstdagar inom räckhåll 

Kappa i bouclékvalitet från Happy Holly

Kappa i bouclékvalitet från Happy Holly

Kappa i bouclékvalitet från Happy Holly

Postorder är verkligen lotteri, något missnöjd över senaste beställningen från bubbleroom. Jag som helt snöat in mig på snygg jeansskjorta i höst som klänning och till leggings är nu utan höstens ”it-plagg”! Så snopet. 
Men jag tror jag överlever, tröstat mig själv med att köpa en mysig höstkappa från Happy Holly (länk). Gillar koftkänslan på kappan och ja, nu är presentkortet slut (tills returerna kommit in till bubbleroom). 

Har ni börjat fundera på era höstkläder än? Jag har försökt förneka att det faktiskt blivit september redan och det lär vara kyligare i Stockholm och Göteborg om 1,5 vecka.. Men nu hoppas jag att beställningen kommer fram så jag har något varmare än en tjocktröja att ha över mina kläder! 
Lite sugen på höstskor också, mina vita gympaskor är väl använda så ska nog kika på MoS efter skor där. Såg att det finns butiker där med både Ecco & Rieker skor.. 🙂 

Det ska öppnas Sveriges första Ellos butik på MoS dagen efter jag åker vidare, det känns lite typiskt min tur faktiskt. Hoppas Ellos fysisk butik är lika duktig som onlinebutiken på att ha upp i större storlekar, har läst på många ställen att plus size utbudet är värdelöst på Mall of Scandinavia. Fast Lindex added sizes borde väl finnas på MoS med, någon läsare som vet kanske? 

About

No Comments

Leave a Comment