Up 2 date

Fina sommartoppar från KappAhl. Köpte vänstra igår, men lite osäker på urringningen, den visar ju hela..

Ja, ni ser nog själva! Funderar på om jag ska lämna tillbaka den och köpa något annat istället. Synd bara, för den är såå söt.

Och jo, jag har varit lite dålig på att blogga sista tiden. Har en liten svacka, lite energibrist kan vi kalla det (-; Haft sjukt mycket träningsvärk i benen söndag och måndag, även igår men då tvingade jag mig själv ut på en låååång shoppingrunda, var på benen i fem timmar tror jag. Så det har inte blivit något tränat sedan fredags för mig, fast idag ska jag på det igen 🙂 Hoppas mina ben orkar med 15 minuter, för de har inget val!!

Vägde mig i måndags morse, ska väl erkännas att vikten var på +400 gram. Yikes, nästan ett halvt kilo men det är sånt som händer.. Jag tänker låtsas de är muskler jag byggt upp (eller hur, liar liar..). Har vägt mig sen dess och vett dom där 400 gramen är borta igen, så tänker inte oroa mig över det. Är ni nyfikna kan ni alltid kolla viktbilden längre ner på sidan, där står senaste infon!

Ja ha, så igår var jag på rusta (mamma älskar rusta), väla, ikea och ica maxi. Blev en himla massa pratande med lilla mamma, jag har verkligen världens bästa mamma. Dock lyckas hon alltid övertala mig att handla saker jag inte alls behöver, som tröja & matta.. Även Mattias gilla mattan och jag har faktiskt haft den på min önskelista ett tag, så jag ska väl bara va tyst. Är ju jätte GLAD över den (:

Har börjat dricka nutrilett smoothies till frukost, dom är riktigt mumsiga och jag hatar äta frukost så det blir ju en jättesmart lösning. Tänkte handla hem fler igår på ica maxi i Hyllinge, blev något sur över att dom tar fyra kronor mer per dricka mot Willy’s. Det är inte okej att ta 23 kronor för något som kostar 19 kronor på andra butiker.. Så nu ska jag övertala Mattias att vi måste till Willys, fast det gör han så gärna för min skull. Snäll man den där, håller efter mig och pushar mig. Fast ibland lockar han mig i fördärvet, vi åt glass i går kväll 🙁

Riktigt äcklig glass var det, dessutom (kanske tur så jag inte åt mer än jag gjorde?). Aldrig mer köpa jordgubbsglass på Lidl! ALDRIG. Tacka vet jag Sia’s Tiramisu glass, mums.. Fast det har jag ingen hemma att frestas av.  Ska slita mig nu och göra mitt 15 minuters pass och förbereda middag, blir kyckling curry till middag tror jag.

About

1 Comment

  • Maria april 3, 2010 at 11:04 Reply

    Hmm, udda att valnötsglassen är en dröm och jordgubb katastrof :S

Leave a Comment