Tisdagsbestyr eller när började ellos sy klänningat till mig

Igår var det ännu en förvirrad aprilvädersdag. När jag gick ut sken solen och det kändes vår i luften, så dagen till ära invigde jag min nya klänning. En ljuvligt blå klänning med prickar (prickigt går alltid hem hos mig!) som jag fått av min svägerska.

I vanliga fall brukar alltid klänningar till mig kännas för långa i livet eller kjoldelens, armhålorna sitter fel eller bysten är för liten/för stor. Men chockerande nog satt klänningen (från Ellos men verkar ha utgått nu) som sydd till mig, magisk känsla! Love it.  😀

När jag har den på mig ser jag faktiskt att det försvunnit 15 kg på tre månader ifrån min kropp. Är så glad att det känns av i kroppen med, för det är för att den ska må bra och jag som jag gör det här. Inte för någon annans skull eller för att bli ”smal och snygg”, förstår inte ens att folk fortfarande orkar sätta ett likhetstecken mellan smal och snygg. Jag vill bara må bättre.

Så iklädd in nya fina klänning gjorde jag lite ärende igår, min favorit ansiktstvätt från Eucerin (Ultra Sensitive cleansing Lotion) tog snöpligt nog slut utan förvarning när jag duschade. Sån tur att Apoteket på Väla hade den i lager, fick även en liten hög med små gratis produktprover från Eucerin, Vichy & apoteket. Perfekt sätt att prova nya produkter utan att behöva köpa en stor förpackning.

Hann med att fixa makens födelsedagspresent med, lite impulsshopping där och hittade de eftersökta mini marsipanäggen från Anthon Berg på Willys. Påsken är inte riktigt slut än va..  😆

About

No Comments

Leave a Comment