Tisdag

Haft en fantastiskt givande dag, för första gången på tre veckor har jag varit hemifrån! Har bara varit besöket på sjukhuset för att ta bort stygnen och byta från mjukt till hårt gips en gång i övrigt “husarrest”. Så det var härligt att ta på sig fina kläder efter duschen och kladda på lite mascara och sen skutta ut till bilen och åka iväg.

Gick över förväntan bra hela lilla äventyret, åkte till Väla köpcentrum där min sambo ringt redan i fredags för att vara säker på att det fanns en ledig rullstol åt mig. Två timmar orkade jag med, hann kika på KappAhl, Lindex, Bolagret, Gina Tricot och H&M. Med andra ord det nödvändigaste samt lite shoppat, se bilderna nedan.

Vår original tanke var att fika ute på Väla (köpcentrum) men eftersom solen kom fram redan tidigt så köptes fika med oss hem istället och så satt vi ute. Första ute fikan för mig i år hemma i föräldrarnas trädgård med trevligt sällskap och småprat, sämre kan man ha det..

Har inte haft någon större matlust idag heller, så vi var lata och delade på pizza. Är glad jag lyckats få mat i mig och få behålla den i mig, så orkar inte riktigt bry mig om hur nyttigt och onyttigt det som äts är. I övrigt mycket vatten, ett glas saft, fika bröd (nom) + 1 ballerina toffee kex (blärk!), måltidsersättningsshake, 1 kellogs Special K bar och några polly.. Jag är helt hooked på dessa förbaskade polly godisar!

Och slutsatsen är – det viktigaste just nu är att hålla humöret och energin uppe samt läka och bli frisk. Om jag inte går ner under denna tidsperiod är inte hela världen, inte ens en katastrof om jag går upp lite heller. Det här är inget tillfälligt projekt utan det här handlar om en balansgång för resten av livet och livet går aldrig att planera till hundra procent, ibland får man improvisera lite och hoppas på det bästa.

Tack för den bästa dagen på länge <3

Vit tubtopp H&M 49 kr, perfekt under för ringade överdelar.
Har en “inbyggd” bh som ger lite stöd om man inte vill ha bh på.

Sminkväska 79 kr, Lindex fick följa med hem för den matchade dagens klädsel så fint
Hade min blåvitprickiga Lindex omlott klänning på mig.

Depend nyans 202  – lila, som matchar gipset

Sambon höll löftet och målade naglarna som han sa när nagellacket köptes.

Matchat!

Blåvittrutig halterneck linne från Kappahl 179 kr
( Liten i storleken, tog 44/46 men jag tvingas hålla in magen just nu )

Marinblå klänning från H&M 79 kr, tänkt att användas till nattlinne
( Stor i storlek, tog en M och jag är ca 44/46 )

About

2 Comments

  • Katta juni 1, 2011 at 12:42 Reply

    Oh vad söt du är! Tack!!

    Fint du har matchat!! 😀 Tjusigt! 🙂 KRAM!

  • Helen juni 1, 2011 at 21:27 Reply

    Måste hålla sig fashionable även när man är halt och lytt 😉

Leave a Comment