Ekologiskt och svanen märkt schampo?

image
image

I fredags fick jag ett fint bloggutskick från Yves Rocher, paketet innehöll deras ”nya” parabenfria, ekologiska & svanen märkta Radiance Shampoo. Ska bli kul att prova, men tycker det är lite konstigt att det finns bara schampo och inte balsam också.

Jag använder alltid balsam varje gång jag tvättar mitt hår för att de ska behålla sin mjukhet och glans. Det har fått ta lite stryk av allt blekande, färgande och plattande trots att jag alltid använder värmeskydd.

Stora frågan är – ska man avstå balsamet för att se hur schampot fungerar eller kombinera med mitt vanliga från Tresemme? Återkommer med recension när jag provat schampot 3-4 gånger.

About

1 Comment

  • Ida januari 28, 2016 at 09:41 Reply

    Oj vad spännande! Jag försöker i största möjliga mån välja parabenfritt. Min favorit är Matrix Biolage, rekommenderas starkt! Men är jättenyfiken på att höra om detta schampo. Svårt att avgöra med balsamet,.. om man är van vid balsam kanske det är svårt att recensera bara schampot? Samtidigt blir det ju konstigt att köra kombon med ett annat balsam? Har de verkligen inte något balsam i sortimentet?

Leave a Comment