Style by box

Spännande skönhets produktprover från style by box

Fick i måndags mitt första paket någonsin från Style by box (en webbshop för skönhetsprodukter) med produktprover att prova på och utvärdera. Vem som vill kan registrera sig som medlem och beroende på ens profil och lite tur får man chansen att prova på nya produkter gratis lite då och då. Min profil är ifylld efter min hy dvs känslig, allergisk, torr och ljus så för mig dök det upp produkter anpassade för just mig! Perfekt för mig som verkligen inte har bra koll på “sånt här” 🙂

Innehållet i mitt första paket från style by box

Hade brått att få upp paketet av nyfikenhet så hann inte trolla fram riktiga kameran, men tror ni kan se att det är en mini eyeliner från blinc, ansiktstvätt från Ren och en skyddande dagkräm no7. Alla för just känslig hy och allergitestade!

produktprov på No7 Protect & Perfect Intense Day Cream

No7 Protect & Perfect Intense Day Cream – Jag brukar bara köra på Acos Canoderm samt Hyderm (mild kortison) som ansiktskräm så när jag fick den här i handen reagerade jag direkt på doften! För att vara en hypo-allergenic (hyper allergi vänlig) produkt så luktar den för mycket, svag sveda i huden också vid första användningen. Så det här får underkänt från mig, synd för det är bra med solskyddet nu i sommar!

Produktprov på REN Hydra-Calm cleansing gel

REN Hydra-Calm cleansing gel känslan huden får efter tvättats med denna produkten är helt sagolik, min hy känns lika len som en babyrumpa!! Inget sting eller sveda vid användningen som jag brukar uppleva med de flesta rengöringsprodukter, visserligen luktar den men det är ingen doft som sticker i näsan. Otroligt dryg liten förpackning som räckt till 4-5 duschar, så även om den är dyr i inköp tror jag den har kommer hamna på min önskelista inför min födelsedag..

produktprov på Blinc liquid eyeliner svart

produktprov på Blinc liquid eyeliner svart

Blinc liquid eyeliner svart Wow! Jag har som ni säkert förstått väldigt stora problem med mina ögon, framför allt nu i pollentiderna och är klassad som “ögon allergiker”. De flesta flytande eyeliners jag provat tidigare har gett sveda och ögon irritationer, svårhanterbara och när jag använt kajal-pennor har det inte varit mycket lättare att hantera. Därför kör jag oftast bara på mascara, men jag tror jag hittat en produkt värdig att få komma nära mina ögon! Körde ett test igår kväll när vi skulle på bio, vattniga, trötta och förkylda pollenögon det går nog inte hitta en mer kräsen testperson 😉 Kunde med lätt hand dra tunna fina linjer exakt där jag alltid drömt om att ha dem, vid fransrötterna! Penslen gled lätt över huden, kladdade inte och gick utan problem att ha hela kvällen utan Alice Cooper effekten på ögonen.. Kunde lätt tvätta av med ett lätt tryck och lite vatten, färgen bara gled av.

När mitt prov är slut kommer jag köpa en och kan inte låta bli att fundera på om deras övriga produkter är lika underbara..

Tycker ni ska gå in och anmäla er också, alltid kul att få prova nya saker och gratis! Stylebybox.com Hoppas jag får prova på fler roliga produkter i framtiden.

About

2 Comments

  • Tweety juni 3, 2012 at 13:16 Reply

    Hej, hoppas allt är bra med dig. Hade också tänkt att jag skulle bli testpilot som du, var anmäler man sig. Finns det fler än 1 sida? Ha en fortsatt bra söndag. kramen

  • Karin juli 13, 2012 at 07:59 Reply

    Kul att du gillar REN och Blinc! Våra favvisar! Kram Stylebybox

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: