Stackars mamma

Vi kom iväg till mina föräldrar vid 17 snåret idag, behövde en paus ifrån allt pluggandet. Det var vad jag intalade mig åtminstone.. Har ju insett att det nu är vår i skåne, så tog i lördags fram min manchesterrock – den passade när jag var 20 cm grövre.. Nu ser jag bara super fånig ut i den 🙁

Dagens middag: ugnslagad torsk med kokt potatis

Mamma bjöd på en sagolikt god fisk till middag (mycket omega 3 blir det för min del nu, är det en pik?), sen tog vi en liten runda på ica medan sambon bytte vinterdäcken till sommardäcken. Alltid kul kika i andra matbutiker än den man brukar handla i, handlade massa nyttiga saker som behövde – inte en enda godissak eller snacks fick följa med mig hem!

Väl hos mamma fick jag syn på något som hängde i hallen, en väldigt tuff skinnimitation till jacka.. Kikade på storlekslappen och insåg den var rätt många storlekar mindre än min manchester rock, men om man inte provar vet man inte. Så jag drog på mig den, och den satt himla fint på!!!

Så nu är min stackars mamma ägare till en jacka mindre, men hon har 3-4 vårjackor till så det går nog ingen nöd på henne. Hoppas jag.. Den var väl inte så dum på lilla mig? Ser ju riktigt småfarlig ut.

Magen mår lite bättre (tack för omtanken Daniel 🙂 ), varit i kontakt med min religionslärare och har fått deadlinen satt till söndag kväll, sköööönt!!!

About

2 Comments

  • Maria april 10, 2010 at 22:50 Reply

    den var verkligen sjukt snygg

  • Helen april 10, 2010 at 23:56 Reply

    Tack!! 🙂

Leave a Comment