Söta vårskor

Prova skorna från Heppo, hemma – gratis! Som nyhetsbrevsprenumerant hos CDON.COM får du 200:- i rabatt på alla vårskor! Använd din egen kod nedan, när du kommer till kassan på Heppo.

Din rabattkod: 3DwKmwh45

Koden är giltig t o m 2011-04-30 och kan endast användas för köp av skor vid ett köptillfälle på Heppo.se. Koden kan ej kombineras med andra rabattkoder eller presentkort.

– 1000-tals nya skor från över 170 skomärken på lager. För omgående leverans!
– Fri frakt och fri retur!
– Prisgaranti på alla skor!
– Betala skorna inom 30 dagar. Ingen fakturaavgift!

Klart jag inte kunde låta bli att kika in på heppo.se hittade ett par otroligt söta ballerina skor från Esprit i svartvitt rutigt mönster. Så söta http://heppo.se/jenny-ballerina Önskar man var en storbloggare så man fått betalt för länken 😉 Nu får jag nog snällt fortsätta drömma om skorna, fast 300 kr för skorna efter rabatt är inte så farligt dyrt pris!

About

3 Comments

 • Cinderella april 4, 2011 at 19:12 Reply

  Jättesöta och ser sköna ut.

  Själva har jag klapprat omkring i nya skor idag och för all del känt mig fin, men hela jag längtade efter kvällens slafsoutfit i soffan….! 🙂

 • Helen april 6, 2011 at 13:27 Reply

  Spännande!! Får vi veta varför i framtiden? (Tänk så nyfiken man kan vara på någon man bara känner via en blogg 😉

  Jag kunde inte motstå skorna så jag klickade faktiskt hem dom och ska gå och hämta dom strax! De fina converse skorna jag fick passar inte mina stackars fötter så behöver något annat (försöker jag intala min sambo!)..

 • Henrik Holt maj 28, 2011 at 13:36 Reply

  Nice blogg. Jag gillar skor samlingen.

Leave a Comment