Söndag

Grillad kyckling med ris och brunsås

Dagens middag grillad kyckling, jasminris och brunsås

Knorr Bag of Taste mix Toscana, inköpt i Tyskland

Kryddade kycklingen med min Knorr bag of taste Toscana som jag köpte i Tyskland tidigare i år, var tyvärr ingen höjdare och hade en tomatigton (usch).  Fast på ett sätt är det tur den inte var god, för då slipper man ångra man inte köpte fler med sig hem!

Laktosfri glass "Krossad choklad" med vaniljsmak från SIA glass

Sen delade jag och sambon på resterna från gårdagens provsmakning av laktosfria glassen “Krossad choklad” med vaniljsmak från SIA. Blir så himla lycklig varje gång jag hittar en nyhet i frysdisken som är RIKTIGT god och laktosfri..

Hamilton I nationens intresse

Körde filmkväll igen och såg på senaste filmen med Persbrandt Hamilton – I nationens intresse. Filmen vill så himla mycket och försöker vara amerikansk så det stänker om det, vilket är bara korkat. Totalt magplask för min del, får en 2a i omdöme av mig och det är generöst tilltaget.. Varför kan man inte inse att vi är i Sverige och utgå ifrån det? Det går att göra bra svenska filmer, på typiskt svenskt sätt och ge filmen karaktär istället för att bara bli fånigt. Äsch, nog gnällt och inser att jag ska hålla mig ifrån svenska filmer hade bara högre hopp efter Millenium serien att svensk film skulle vara bättre igen 😉 Sen att jag inte ens gillar Persbrandt gjorde nog inget filmupplevelsen bättre.  Stoppar med trailern för er som är nyfikna.

 

Snott sambons Allover jumpsuit - onepiece från Ullared

Tacka vet jag att se på gamla klassiker, mensvärk och snodde sambons onepiece samt tittade på Sex and The City. Bättre än så blir det inte! Måste surt erkänna att nu vill jag också ha en mysdress, så himla skönt och varmt utan något som sitter åt på fel ställe när man har ont och känner sig hängig! Får väl se om det blir någon eller inte i framtiden..

Onepieces / Jumpsuit / mysdress / Allover / Sweatshirt overall från Gekås, Ullared
Så här ser sambons senaste onepiece /jumpsuit /Allover / mysdress ut, 250 kr på Gekås i Ullared.
Onepieces / Jumpsuit / mysdress / Allover / Sweatshirt overall från Gekås, Ullared
På damavdelningen kostar de 200 kr /styck, den vita med pippiränderna är söt..
Ja Linda, du hade rätt… 😉
About

3 Comments

 • Danielas Lchf-Blogg maj 7, 2012 at 13:17 Reply

  NU har jag äntligen testat pizza mixen jag vann! 🙂
  Gå in och kika på mitt omdöme om du vill 😉
  Kram kram

 • ZtorZillen maj 7, 2012 at 13:48 Reply

  Bläää..jag har också lingonvecka nu…å mina mysbyxor är sönder 🙁 å mina nya byxor är borta…! Försvunnit spårlöst! Kanske också skulle köpa en? Har alltid sagt “aldrig”! Men egentligen kan det ju räcka med å ha dem hemma, man behöver ju liksom inte visa sig ute i en? 😉

 • Linda maj 7, 2012 at 18:40 Reply

  Haha jag har alltid rätt 😉 Alla i vår familj har varsin nu. Finns inget skönare mysplagg!!

Leave a Comment