Söndag

Grand Cru ljuslyktor från Rosendahl

Hittade världens sötaste små ljuslyktor i lördags till årets konfirmand (förra året var det min systerdotter, i år sambons brorsdotter, nästa år hans systerson och året efter det min systerson, sen börjar det om med studentfester). Tror och hoppas att ljuslyktor alltid går hem hos tjejer, försöker handla presenter efter konceptet ”vad skulle jag själv vilja ha” med andra ord klassiska, stilrena och tidlösa föremål som funkar idag, om fem år och 20 år (ja ni fattar vad jag menar va?).

Tycker det är himla svårt hitta bra konfirmationspresenter, efter mycket funderande fram och tillbaka hittade jag åtminstone något 😉 Hade först tittat ut  Oiva Toikkas serie Kastehelmi som tillverkas av Iittala, men efter att ha sett dom och hållt i dom blev jag faktiskt besviken. Så ”snubblade” jag över dessa små sötnosar från danska märket Rosendahl och serie Grand Cru med dess enkla men stilrena design, så det blev en trio i nyanserna klar- blålila och rosa.

Fina röda vampiga nagellacket Mavala 53 London

Fina röda vampiga nagellacket Mavala 53 London

Eftersom det är så sällan jag klär upp mig, jag jobbar och pluggar hemifrån så det blir det bekväm och ledig hemmaklädsel i stil med leggings, linne & enkla/gamla klänningar för mig. Så när det var fin kalas passade jag på! Fötterna fick sig en omgång med fil och naglarna fick lite färg, även händerna fick handkräm med olivolja och målades med Mavala 53 London. Fantastiskt fin röd nyans! Kul kunna göra något när man inte kan sminka sig på grund all pollen allergi.

indiska VEGA klänning svart XL liten

Och så fick ”tröstshoppingen” på Indiska från Stockholm åka på tillsammans med bara ben i sandaler, svårslaget att få gå i bara ben och inte frysa. På instagram (länk) eller längst ner på sidan kan ni hitta bild med klänningen på från när jag provade den på hotellet i Stockholm, hann inte ta foto i söndags det var brann nästan i knutarna.

Konfirmationen var jättetrevlig, trots att vi missade början på grund av sambons jobbschema men maten var utsökt och likaså tårtan.

Dagens matintag bestod av måltidsdryck till frukost-lunch-brunch (tog sovmorgon), middag fina skivor av tjälknöloch sallad till, provsmakade en pytteliten bit av tårtan, på kvällen slank en måltidsersättningsbar ner och en burk Cola Zero.

About

2 Comments

 • mittilivetochjag maj 21, 2013 at 23:01 Reply

  Åh, vad fin du blev i klänningen! 🙂 ( tittade in på instagram) Visst är det kul att göra sig fin emellanåt. Själv jobbar jag på gym och går för det mesta omkring i träningskläder. Lite tråkigt.
  Ljuslyktorna är så fina, skulle vilja ha dem själv. Hoppas att konfirmanden blev nöjd!
  Vad är det du jobbar med hemifrån? Avis!
  <3

  • Helen Holmberg maj 23, 2013 at 20:31 Reply

   Tack, vad snäll du är! Jag arbetar med att göra fina hemsidor (& allt runtomkring) på plattformar åt småföretagare 🙂

Leave a Comment