Söndag

Har inte orkat blogga tidigare idag, huvudet är tungt som bly idag (spänningshuvudvärk deluxe). Men här kommer ett försök till sammanfattning från gårdagen..

Söndagsmiddag; marinerade rostbiffs skivor med potatisklyftor och whiskeysås

Söndagsmiddag; marinerade rostbiffs skivor med potatisklyftor och whiskeysås

Söndagens mat

Frukost
LCD Shake

Lunch
Tunnbrödsrullar med gillekotlett

Middag
Rostbiffsskiva & klyftpotatis samt whiskeysås

Mellanmål
Flingor

Dryck
Vatten, mineralvatten & cola zero

Hårfärg soyance mellanbrun 5.0

Fick ett ryck och färgade håret mörkt igår (hårfärg soyance mellanbrun 5.0), vet inte riktigt hur jag tänkte där när jag ska ta passfoto den här veckan (eller nästa). Får väl leva med att vara mörkhårig på passet i 5 år.. Lite ovant med ny hårfärg, men jag behövde en makeover. Har haft samma hårfärg ett halvår, måste vara nytt rekord!

Dove pure & sensitive body lotion för känslig hy, buzzador kampanj

Blivit “Buzzad” i helgen av sambons arbetskamrat som även hon är buzzador, så fick ett prov på Doves nya pures & sensitive lotion för utvärdering. Tack så mycket Jessica, Jessica bloggar föresten också (blogglänk) om ni är nyfikna. Med torr och känslig hy är man alltid på jakt efter nya bättre produkter, den verkar bra men det är svårt bedömma en produkt efter någon dag.

Själv har jag precis blivit utvald att “buzza” om Swish, samt prova på tjänsten ett halvår gratis. Swish är en mobiltjänst för privatpersoner i ett samarbete mellan Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB samt Swedbank och Sparbankerna. Ska bli kul att se hur mycket jag kommer använda den och hur smidigt det blir, om det nu är smidigare.

Vad är en buzzador och hur du en?

Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner prova..

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Helen1978):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=Helen1978

Du kan också skicka ett e-post meddelande med texten “SWEDEN Helen1978” till ”register@buzzador.com” eller SMS:a “Buzzador Helen1978” till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com/se?refstr=Helen1978

About

No Comments

Leave a Comment