Sommarfint

Midsommar outfit i

Midsommar frisyr

Höll nästan på att glömma outfitbilderna jag tog i fredags på midsommarfirandet och fotona på håruppsättningarna jag experimenterat med i helgen. Är inte så bra på att ta foto av mig själv och det är rätt skönt att få vara små anonym i perioder, men jag kände mig så fin! Älskar verkligen klänningen från Indiska, fick dock sätta en fästnål i omlotten för det är lite väl mycket urringning. Min väninna Anne (som är utbildad makeupartist) la en superfin sminkning så kände mig docksöt deluxe, det syns nog inte så bra på fotona dock men det var jättefint (ni får lita på mig på den här punkten).

Väldigt ovant att bli sminkad av någon annan, har inte hänt sen min svägerska sminkade mig till min kusins bröllop och han firar 8 år som gift i början av juli! Skulle dock kunna bli vand vid det.. Anne provade nästan alla nya mua produkterna på mig och även penslarna, det blev en sminkning som gick i rosa och brunt. Så superfint!

Har upptäckt att håret blivit så långt nu att jag kan prova lite enklare håruppsättningar. Dock borde jag verkligen komma till skott och klippa mig samt fixa utväxten, har inte färgat håret på ett halvår och tre månader sedan jag klippte mig..

Men det är rätt skönt att kunna trolla bort allt hår när det är varmt ute. Kanske bara klippa luggen i rätt längd och skjuta på klippandet tills vidare? Åh dessa beslut!

I lördags snurrade, tvinnade jag håret på plats med hårnålar och fick till en lite tantig håruppsättning (tror jag visat den innan, gjorde likadant när jag gick på Marias bröllop). Och i söndags provade jag att göra halvinbakade flätor på huvudet, det blev riktigt snyggt att bara dra in mer hår från ytterkanten på huvudet vid flätningen och inte från benen som jag brukar göra. Fäste sedan ändarna på flätorna i varandra, måste säga att håret ser mycket längre ut när jag gjorde så.

Det är förövrigt en mindre akrobatik konst att försöka ta foto på sitt eget hår bakifrån, är en axelbandslös maxiklänning som får en att se ut som värsta nudisten..

About

No Comments

Leave a Comment