Sommardrömmar till min sommargarderob

Detta är en annons för Zalando och innehåller annonslänkar. 


söta sommarklänningar från Evans och Dorothy Perkins i större storlek, plus size

söta sommarkläder från Ralp Lauren, Dorothy Perkins och Evans i större storlek, plus size
söta sommarkläder från Glamorous Curve och Levi´s i större storlek, plus size
söta sommarklänningar från Lost Ink i större storlek, plus size

Summercravings

Har lovat mig själv att inte handla kläder före London/Englandresan.. Det känns så svårt när man hittar massa fint på nätet och i butik, men det är inte sant för det är helt hopplöst att gå in i en affär och shoppa loss om man är större än 44/46 i klädstorlek. Däremot är nätshopping helt underbart, mina favoritmärke finns dessutom som fysiska butiker i England så jag får väl bita ihop och hoppas det finns massa kul när jag väl kommer dit!

På söndag är det bara 50 dagar till vi reser och nej, vi har inga ändrade resplaner i dagsläget (orkar inte gå in på ämnet ♥).

Önskeinnehållet i min sommargarderob är så klart allt plussize (och jag hoppas naivt att de finns på rea i England när jag är där);
Två blåa klänningar i olika modeller, en från Evans (länk) och en från Dorothy Perkins (länk). En gosig kofta från Ralph Lauren (länk), söt tröja från Dorothy Perkins (länk) och sköna billiga leggings från Evans (länk). Härligaste sommarblusen från Glamorous Curve (länk) och jeansshorts från Levi’s (länk). Och slutligen två klänningar från Lost Ink som är värda en fin fest eller två, blåklänning (länk) och röd klänning (länk).

About

No Comments

Leave a Comment