Skrytfia

Jag i dagens klädsel, jeans leggings & linne från KappAhl, grå oversize tröja från Gekås (Ullared)

Längesedan jag postade en kroppsbild – outfit, men idag så fick jag för mig att våga mig på att prova mina jeansleggings (av riktigt jeanstyg inte dom där i leggingstyg med jeanstryck).. Köpte byxorna i början av oktober 2012, men det var ett impulsköp som inte var helt genomtänkt. De gick knappt att få på när jag köpte dom, men mina jeans är så förbannat osköna och det är svårt hitta snygga jeansleggings så slog till. Med resultatet att dom bara hängt i garderoben oktober, november, december och halva februari..

Drog fram dom lite tveksamt, sedan påbörjade jag hoppandet och dragandet i tyg 😉 Alla som äger jeans vet hur nya eller nytvättade jeanstyg är, så det tog några minuter men döm om min lycka när jag kunde dra upp dom HELA vägen. Inte super bekvämt men det är mer för dom är stela, så trots att shoppingen blev inställd går jag omkring med dom här hemma. Försöker gå in dom, så de blir mer så där sköna som väl använda jeans är.

Men vad jag tänkte säga var att det är skönt med lite bekräftelse på att saker är på väg åt rätt håll, känner mig glad och nöjd med mig själv. Kul att framgång kan motivera en så mycket, framgång föder framgång?

 

About

4 Comments

 • SusLotus februari 14, 2013 at 22:47 Reply

  Snyggt! Om jag ändå kunde komma ner i din storlek…
  Allt är relativt som sagt.

  🙂

  • Helen Holmberg maj 28, 2013 at 07:23 Reply

   Jo, allt är verkligen relativt =/ Jag minns när jag lycklig och stolt kom i jeans i storlek 52 första gången <3 Åh lyckan! Att bära jeans.. Men du kommer dit, jag tror på dig Sus!!

 • Ida februari 15, 2013 at 00:00 Reply

  Snyggt!

  • Helen Holmberg maj 28, 2013 at 07:39 Reply

   Tack Ida! Har du slutat blogga? 🙁

Leave a Comment