Skämt bort mig själv

Gårdagen var inte tänkt att shoppas på, jag skulle bara ta en pluggpaus med föräldrarna och gå någon timme på Väla. Ja, för det blev ju verkligen inte så… När man ska shoppa/hitta något då hittar man inte, när man inte ska ja.. Ni fattar vad jag tänker skriva så jag hoppar det och går rakt på att visa mina nya, fina underbara tillskott i garderoben!

En underbar ny mörkbrun väska i fuskläder från Esprit (sök på ”imitation suede bag”). Kände att det var dags för en något större väska (ca. 38 cm x 28 cm x 9 cm), med axel rem (inte haft det på några år) och som går att stänga igen ordentligt med dragkedja.  Kanske i dyraste laget (700 kr) men jag har kikat på så många olika väskor utan att hitta någon jag är nöjd med. Vill inte ha en väska som känns billig, dålig kvalité, taskiga sömnadsdetaljer,  som inte går att stänga igen ordentligt, saknar axelrem eller helt enkelt är super ful.

Nu är jag nöjd och det går i skolböcker, notebooken, kamera, mediciner etc i den och jag slipper bli sned i ryggen på grund av tyngden. Glad, glad, glad!

Blev även svarta nya fina underkläder från KappAhl XLNT shoppade, BH 179 kr (denna vecka 99kr för alla bh:ar) och trosor 99 kr (3 för 2). När man äntligen har storlek (44/46) och kan handla på vanliga avdelningen så har dom inte rätt kupstorlek (85D), typiskt.. Personalen/ansvariga för KappAhls hemsida förövrigt en del att jobba på, borde inte produkter som är i exakt samma färg ha det på hemsidan också?

Nypimpad Helen, nu fattas bara en hårklippning och färga i utväxten på håret så är jag redo för alla hjärtansdag (middag på italiensk restaurang inbokad med sambon), min ev Stockholmsresa (jobb), tjejkväll på stan med tjejkompisarna eller lura hem dom på skitsnack och poker – var sååå längesen jag spela Texas Holdem.. Eller kanske ska spara pokerturneringar till när vår brittiska gäst kommer i början av mars?! Ska försöka lura ner Kalle etc också så vi blir några stycken <3

Har spelat mmo i 5-6 år ihop med Luke som han heter men aldrig träffats, ska bli så jäkla skoj!! Om någon har tips på bra saker man bara måste visa en Britt så hojta till – är lite smått hemmablind.. Ett måste lär bli att göra köttbullar med kokt potatis, brun sås och lingon med hemma gjord sommargurka 😉

Nu ska jag sluta svamla och vila, har en rejäl förkylning som vill bryta ut 🙁

About

No Comments

Leave a Comment