Samma sak men ändå inte

Leggings i bomull från Lindex, samma modell men olika pris

Gick en sväng inom Lindex idag, mina favorit leggingsar i grått bomulls tyg är så välanvända (de har funnits i mitt liv minst 10 år) så behöver hitta ersättare. Kikade först på ”vanliga” avdelningens leggings i ekologisk bomull, tunt tyg man nästan kan se igenom och väldigt stumt tyg, pris 99 kr. Vågade inte chansa på att köpa ett par för de såg verkligen små ut, går bort till tjockshörnan och kikar på de ekologiska bomulls leggingsen där med, identiskt tyg, samma modell för 179 kr.

Kan inte låta bli att tycka det är riktigt fult, 80 kr mer för det tillhör ”tjockisarnas” hörna. SÅ mycket mer tyg går det inte åt… Ledsen Lindex men det här får ni faktiskt tummen ner för!

Leggings från H&M och KappAhl

Har kikat på nätet efter hemkost för att se hur priserna ser ut på de butiker med både vanlig och större storlekar för att se hur de prissätter. På H&M kostar leggingsen 99 kr oavsett tjocklek, det gillas – synd de bara har syntetmög i den prisklassen. VÄGRAR syntet, det är djävulens påfund.

På KappAhl kostar leggings i viskos 179 kr och 199 kr, ingen gigantisk skillnad men den finns där. Onödigt! Dock vet jag av erfarenhet att KappAhls leggings håller bäst, minns dock inte hur ”mysfaktorn” är på de nya. Så får känna vid nästa besök, se om de duger att värma och vara mysiga hemma plagg åt mig.

Lindex leggings 99 kr & Lindex leggings 179 kr, h&m 99 kr & H&M+ 99 kr, KappAhl leggings 179 kr och KappAhl xlnt 199 kr.

About

No Comments

Leave a Comment