Prickig liten tant

Hämtade ut min fina klänning från Lindex idag, den är så jäkla fin!! Retro varning på den och den är inte i svart, bara det vet ni.. Jag och ”färg” för att inte tala om mönster, det är sällsynt 🙂 Skiter i att jag är trött och sliten på fotona det får ni leva med och att det kanske har några kilo för mycket på rumpa & mage. Klänningen den får minsann stanna kvar i min garderob för evigt. Underbart mjukt följsamt tyg och smart sydd så den är ”hel” under, vilket iofs påverkar omkretsen så att man inte kan få den större än klänningen är men det gör ju inte så mycket jag får ju plats utan för mycket som putar ut 😉 ca 240 kr med packningskostnad är verkligen ett bra pris för klänningen, som jag bloggade om här: http://helenholmberg.se/2011/04/men-helen-da/

Happy happy Helen, även om jag ser ut som en liten tant från dåtiden..

Jag i min underbara nya klänning, om än väldigt trött, pollen rinnande ögon och osminkad förutom mitt röda läppstift då!

I prickiga klänningen från Lindex, har svart underklänning under.

Jag i klänningen i profil utan underklänning, men med klackar.

About

5 Comments

 • Linda april 8, 2011 at 13:27 Reply

  Jättefin kläning

 • Cinderella april 8, 2011 at 20:45 Reply

  Superfin! Du får snyggt put på dig med klackarna! Perfekt klänning, nästan så jag skulle vilja ha en!!!!

  Sv. Tack för dina peppande ord! Jag kände att jag behövde något sådant och tack för att du levererat! Ny dag imorgon!

 • Sofie april 8, 2011 at 23:13 Reply

  Den här klänningen är mycket fin, såg den i butiken idag och den drog klart till sig min blick. Verkar vara en underbart sommarklänning!

 • Helen april 9, 2011 at 12:47 Reply

  Tack alla!! Och ja den är helt underbar, blir invigning ikväll med en kofta att ha över. Även om solen skiner i Helsingborg idag blir det rätt kyligt ändå än på kvällarna.

 • Cinderella april 9, 2011 at 17:10 Reply

  Jag drog fram en leopardmönstrad gammal klänning ur garderoben efter att ha sett denna din nya, och fasiken så slankande det är med omlottmodell!

  Kanske funderar jag ett varv till på denna prickiga historia! Jag har ju ”bara” tre prickiga i garderoben redan… 😉

Leave a Comment