Onsdag med födelsedagsmiddag på hamnkrog

En bildbomb från onsdagen;

Mina Marilyn skor från märket Joya

Har varit av med mina Marilyn skor från märket Joya sedan mars, letat som en tok och när maken hittade dom blev så himla glad att jag nästan gjorde en glädjedans! Hade totalt glömt att jag lagt de i skokartongen mina vinterskor kom med. Hoppla. Supernöjd över att äntligen få ta på dom och jag tror dessa faktiskt blir mina Londonskor, för det är som att gå på moln med dessa. Ursäkta de noppiga och för stora strumpbyxorna, måste komma ihåg handla nya men det är så tråkigt (vill gå barbent nu!).

Presentpåse från dollarstore

En symbolisk present inhandlades till svärfar, maken valde presentpåsen.. 

fint blomsterarrangemang på Höganäs Hamnkrog

Grymt god Fish'n chips på restaurang Höganäs Hamnkrog

Födelsedagsmiddagen intogs på Höganäs Hamnkrog, jag valde Fish’n chips. Och eftersom jag avskyr remouladsås fick jag handvispad bearnaise till i stället mums men lite udda till fisk. Det var rejäla portioner, tror hälften hade räckt men det var ju så gott så jag åt upp varenda smula.. 

Fick provsmaka Hamnkrogens aioli med, WOW. Så för 129 kr fick jag två perfekta fiskbitar, fries gjorda från grunden och mat nog att mätta två. Prisvärt och gott. 👌

Äpple och kanelglass på restaurang Höganäs Hamnkrog

Jag lurade maken att provsmaka efterrätten med äpple- och kanelglass, fantastiskt vackert men fick inte mina smaklökar på fall. Maken och svägerskan däremot älskade den och hade gärna slickat brickorna om de inte haft publik.

Efter maten tog vi glastrappan upp till över våningen, den var lätt att gå uppför men att gå ner tog nog en kvart (höjdskräcken slog till) och att sätta fötterna rakt ut i vad som känns som luften var riktigt obehagligt.

Utsikt från Höganäs Hamnkrog

Men det var fint däruppe och härlig utsikt över Höganäshamn.

Vi tog en liten promenad i blåsten, behövde gå av mig panikkänslan efter trappan. När det gäller höjder är jag en riktig mespropp. Men förutom trappan var det en riktigt fin dag i trevligt sällskap (inte vädret men i övrigt).

About

No Comments

Leave a Comment