Mineraler

image

Testkört Une 100% Mineral Foundation ett par gånger nu sedan jag köpte en kabuki borste i onsdags och måste säga jag är extremt positiv till produkten! Jag brukar dra mig för att använda foundation, puder, concealers etc och köra på bara ögonmake up för det blir som en hinna i ansiktet. Eftersom jag är väldigt känslig på grund av alla mina allergier och har problem med torrhud blir dessutom gärna vanliga foundations (de jag provat) lite pudriga och skapar en märklig yta i ansiktet. Så nu när jag borstat in med intensiva men lätta rörelser pudret och bara ser hur hudtonen jämnas ut känns det lite som ett mirakel!

Får en matt känsla på huden i ansiktet men inte en torr känsla, det stramar inte, inga märkliga ränder, linjer eller pudrighet. Det är helt galet men jag tror jag hittat en ny favoritprodukt!! Återstår att se hur det fungerar under en längre tidsperiod men just nu är det verkligen tummen upp och jag är kär 🙂 Oroar mig dock inte så mycket eftersom produkten är parfymfri och har en hypoallergen formula!

Min Claudia Kabuki borste för 22 kr på Gekås i Ullared fungerar riktigt bra trots sitt låga pris, den fäller en del strå nu i början när den är ny men det kanske alla borstar gör?

Omdöme just nu 5 av 5!!

Det är bra med tävlingar, hade aldrig fått för mig att prova på mineralsmink annars så tack Fancy Frida för vinsten!

About

2 Comments

  • Cinderella maj 6, 2012 at 11:14 Reply

    Jag gillar också mineralsmink, jag har använt ID de senaste 10-12 åren. Jag har också en billig borste just nu, från Isadora, inte är det som en “riktig” borste inte, men fungerar helt OK. Jag fick lov att stjäla dotterns avlagda Isadoraborste nyligen då hela borstet släppte från hållaren, jag misstänker att limmet gav upp.

  • E februari 25, 2013 at 04:49 Reply

    Kanske är ämnet inte längre aktuellt men om du vill ha sköna borstar kan jag verkligen rekommendera Tikei, de är supermjuka och fäller inte en massa!
    Kolla deras hemsida http://www.tikei.se

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: