Min ”Black Friday” impulsshopping i helgen

Vad jag nästan köpte på Black Friday

Som jag skrev igår jag har ägnat rätt mycket tid åt att gallra genom alla Black Friday fynd för min andra blogg, det har varit en helt galen flod av information från alla annonsnätverk jag som bloggare är med i. Det är väldigt lätt att lockas med av alla erbjudande och impulsshoppa..

Jag klickade nästan hem en retro-look popcornmaskin från cdon, som tur var googlade jag och insåg snabbt att hur cool den är såg ut skulle jag; 1) bränna mig för lätt 2) hata städa ur den, den är inte direkt anpassad för diskmaskinen 3) inte hitta något bra ställe att ha den på. Får bli en önskedröm till den dag jag har egen hemmabio en popcornmaskin storlek XL.

Sen dök de söta Star Wars Jedi tofflorna från Coolstuff upp, men jag hatar den svettiga fotkänslan. Mina fötter är lyckligast i gosiga tjocka strumpor hemma. Och när jag såg att man kunde beställa 1-årsprenumeration på Glossybox och få boxarna för 67 kr/styck…  😀

Sen råkade jag se plastbacken på golvet med mina Throwbacksale-boxar, så eh nej. Men de söta Mini frityrkorgarna från Lagerhaus lockar än!

Black Friday fynd från Boohoo, en blommig klänning

boohoo-dress02Black Friday fynd från Boohoo, en grå swing klänning

Black Friday fynd från Boohoo, en vinröd klänning

boohoo-julstrumpa

Men det blev en hel del shoppat ändå dock bara en promille av allt jag blev sugen på..

På Apotek hjärtat köpte jag Eucerin ansiktstvätt (20% rabatt), på Nutrilett (50% rabatt) lite bars men favoritshoppingen blev på BooHoo, brittiska klädkedja. BooHoo har 60% rabatt för tillfället så jag satte en 400 kronors budget, med frakt blev det 388 kronor så tyckte jag lyckades bra!

Det blev en fusk omlottklänning med blommigt tyg, jag har suktat efter en sedan jag såg en på Bubbleroom (som hann ta slut före jag kom till skott). Bara den klänningen kostar till ordinariepris 350 kr. En grå tunika/klänning i enkel modell, tänkt att ha hemma och en vinröd klänning till jul (det fattades detaljbilder i rätt färg därav svarta klänningen på bild). Och sist men inte minst ett par julstrumpor med anti-halksulor.

Kommer bli julafton i brevlådan/postutlämningsstället närmsta tiden.  😀

Inköpslista; popcornmaskin 360 kr, Star Wars Jedi tofflor 199 kr, Glossybox 67-97 kr/styck, Lagerhaus 63-79 kr & Boohoo. 

About

No Comments

Leave a Comment