Mera shopping

Gina Tricot, Julianna (xl) 199 kr. Ännu finare på riktigt än på bild. Var lite rädd för “tält” tendensen som de ser ut att vara på fotot, tvärtom så satt den superfint åt över byst och lagomlöst över magen! Varm och gosig, älskade kragen som man kan variera, minus är väl att materialet är “lite “transparent” så det krävs något under.

Lindex Generous (95c) 349 kr (-50kr medlemsrabatt). Provade mig igenom ett berg av bh:ar för att hitta modell som passade just min kroppsform. Inget stämmer riktigt längre i omkrets och kupa.. Var modig och lät den här följa med på provning och blev kär, den satt perfekt och höll saker på plats. Fick följa med hem och vanlig bh får vänta ett tag till!

Lindex underklänning (42/44) 79 kr. Hämtade underklänningarna också idag, lite i tightaste laget än men jag har inte tänkt bli tjockare så det blir nog bra om några kilo. Alltså de passar men sitter åt över kurvorna, men det kanske de ska göra? Har aldrig ägt någon underklänning av den här typen förut.. Kommer behålla en själv och sen får nog mamma en av mig, var för “slinkigt” tyg för att jag ska stå ut att sova i det 🙁

Hittade Decubal Face Vital Cream (99 kr) på Ica Maxi Norr!

About

No Comments

Leave a Comment