Medlemsdag på KappAhl

Blev en runda på KappAhl i förmiddags och Väla (bra motion att promenixa där ute numera, börjar bli stort). Efter lite funderande så blev det bara ett par basplagg som blev inköpta, ansträngd plånbok efter dyr bilservice (bläh!). Kikade på spetsklänningen, jättesöt men kändes inte riktigt jag. Vill ha kläder jag känner mig ”bekväm” även när jag är uppklädd och spets som säkert skulle klia på min känsliga hud mjae nej inte så bra. Istället fick en kjol jag suktat över i smyg på kappahls hemsida några månader följa med hem, strumpbyxor och en svart trikåtopp i omlott modell med huva.

Jag undrar vad mina kläder säger om mig? Läste några intressanta inlägg på Pernillas blogg nyligen Visa hur du är med olika färger och Fyra olika kvinnotyper, kul ämne. Fast som alltid tar jag sånt med en nypa salt för jag passar inte riktigt in i något av facken ordentligt, skyller på att jag är en kreativ ”tvilling” (stjärntecknet) själ.

Grå stickad kjol från Kappahl, storlek 44/46 pris 299sek

Närbild på kjolen

Grå stickad kjol från Kappahl, storlek 44/46 pris 299 sek (länk)
Äntligen en kjol som passar, såå glad!

KappAhl bomulls och modal strumpbyxor storlek 44/46

KappAhl strumpbyxor storlek 44/46, pris 149 sek och 99 sek

Kappahl svart bomullsomlotttopp 44/46

Kappahl svart bomullsomlotttopp 44/46 (svårt ta foto på svart!)

image

image

Färgstarkt att ha i håret eller på kläderna

About

1 Comment

  • Ellen - LCHF och mycket annat november 11, 2011 at 08:14 Reply

    Fina grejer! Tycker kjolen ser urmysig ut!

    Svar: Ja…det är verkligen deras förlust! Synd för dem! Jag kommer hitta en bättre arbetsgivare än sa! Men tack sa mycket 🙂 Känns bra att höra! Jag skulle ocksa anställa mig 😉 hehe

    Hehe ok bra att du gillade det! Ja, jag googlade och sag att det var nordtyskt, har dock aldrig sett en san butik, även om jag varit i norra Tyskland nagra ganger (Kiel, Hamburg, Lübeck, Travemünde). Har vänner som bor i Hamburg. Var där senast i början av oktober.

Leave a Comment